Експертна думка про лазерну косметологію

30.11.2021

Як це відбувається? Розкаже головний дерматолог, лазерний косметолог Івано-Франківськ мережі центрів лазерної епіляції та косметології "Люменіс", Індюкова Юлія Андріївна.

Компанія «Люменіс» рада представити суперсучасний косметологічний апарат, на якому ми проводимо унікальні процедури з омолодження та відновлення шкірних покривів М-22. Це не просто апарат, це ціла медична клініка в одній мультифункціональній платформі. Я, як лікар, дуже рада можливості працювати на такому устаткуванні та надавати клієнтам найкращі та найефективніші сучасні косметологічні послуги.

Апарат М-22 багатомодульною платформою, кожен модуль якої може працювати самостійно і виконувати певні процедури в лазерній косметології, також, при певних діагнозах можна, і корисно, комбінувати роботу цих модулів. В цілому, апарат дає фантастичні можливості щодо усунення таких вад шкіри, як рубці, розтяжки, судинні патології різного генезу, акне, постакне, а також, за його допомогою здійснюється фотоомолодження, корекція зморшок, підтяжка та шліфування шкіри, освітлення інтимних зон та лікування випадання волосся (алопеції). Одним словом, завдяки даному апарату наші клієнти мають можливість зробити свою шкіру ідеальною за наявності будь-яких естетичних проблем.

Вам знадобиться лише кілька сеансів, щоб кардинально змінилося ваше відображення у дзеркалі. І повірте, це не порожні обіцянки. Апарат М-22 забезпечує такі результати, яких ще не давали жодні апаратні процедури. Сьогодні лазерна апаратна косметологія це революційний прорив у б'юті-індустрії та естетичній медицині.

 

Полезная информация

Яндекс.Метрика


Проектирование коттеджей